søndag den 23. august 2015

Pizzasnegle med skinke

Pizzasnegle - en klassiker fra barndommen man aldrig bliver for gammel til :) Man kan variere fyldet i det uendelige, og skifte skinken ud med stegt oksekød, salami eller hvad man nu har lyst til.

Til 12 stk:

Dej
25 g. gær
2 spsk olie
5 dl. pizzamel
2 dl. lunken vand

Fyld: 
1½ dl. tomatpure (det fra flaske der ligner ketchup, men som er pure)
½ løg
150 g. skinketern
2½ dl. revet ost
1 tsk. oregano

Fremgangsmåde:
Opløs gæren i det lunkne vand.
Tilsæt salt og olie.
Kom melet i ad 2 omgange og ælt dejen godt.
Lad dejen hæve i 15 min. 
Rul dejen ud til en firkant (ca. 25x45)

Bland fyldet i en skål og fordel det jævnt på dejen. Rul til en pølse, og skær pizzasneglene ud (12 stk). Lad dem hæve på en bageplade i 15 min. og bag dem herefter i forvarmet ovn på 200 grader i 12-15 min.
½ tsk salt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar