lørdag den 12. april 2014

Stegt kyllingebryst med champignonsauce - den sunde champignonsauce


Endnu en sund ret :) Og meget nem må det lige tilføjes!

Krydder et kyllingebryst med de krydderier du synes, jeg brugte salt og paprika. Steg herefter kyllingebrystet i lidt olie på en pande, men pas på at det ikke får for længe, så bliver det tørt og kedeligt, og det er generelt ærgerligt med tørt kød! Men når et måltid stort kun består af kød og tilbehør, er det kødet der bærer retten - og så går det ikke at det er tørt ;)

Saucen:

½ bakke champignon skåret i kvarte
1/4 dl. minimælk
30 g. (et shotglas) milda fløde 4%
Salt og frisk kværnet peber
Evt. et dryp kulør

Fremgangsmåde:
Steg champignon til de bliver små og har afgivet væske. Krydder med salt inden du tilsætter mælk og lader saucen koge ind i ca 5-10 min. Herefter tilsættes fløden, kog op og smag til med salt og peber.

Anret og server :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar