lørdag den 8. februar 2014

Dukan "mørbradgryde"

Knap så godt billede, men en ret lækker ret :) Selvom svinekød egentlig ikke er tilladt på kuren, tænkte jeg at der nok ikke skete noget ved at spise lidt afpudset mørbrad.

Til en portion:
Et stykke afpudset svinemørbrad (tror jeg brugte ca. 150 g.)
1 kyllingepølse
2 stykker seranoskinke
½ lille løg i tern
1/4 rød peber i tern
ca. 1/3 af en dåse hakkede tomater
30 g. milda "fløde" 4%
Paprika, salt og evt. lidt tørret chili

Fremgangsmåde:
Kom en lille smule olie på på en pande. Steg mørbraden og drys med paprika. Når kødet er næsten gennemstegt tilsættes seranoskine og kyllingepølse og rød peber, alle dele skåret i mindre stykker. Når pølserne er stegte tilsættes tomat og retten overlades til at simre i ca. 10 min. Tilsidst tilsættes "fløden" og der smages til med salt og evt. lidt chili.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar