onsdag den 25. december 2013

Thailandsk wok med kylling og cashewnødder

Jeg faldt over nogle rigtig billige cashewnødder en dag jeg var ude at handle, disse blev en dag inddraget i en omgang aftensmad - i dagens anledning lavet af min lillesøster :)

Vi fandt inspiration til retten på denne side, men tilsætte lidt ekstra grøntsager i form af rød peberfrugt.
Retten er velsmagende og nem at lave, omend den mangler lidt sauce, det er vi jo vandt til i Danmark :) Men hvis du blot sørger for at spise hver mundfuld ris med noget af kyllingen, nødderne og grøntsagerne, så er det faktisk en rigtig velsmagende ret.
Vi serverede med jasminris til, det var perfekt!

Vi bruge til to portioner + en frokostrest:

Ca. 400 g. kyllingefilet i små stykker
1 løg i både
4 forårsløg i ca. 4 cm. stykker
Ca. 75 g. cashewnødder
1 stor rød chili finthakket
3 fed hvidløg
1 rød peber i passende små stykker
1½ spsk fishsauce
1½ spsk oystersauce
1½ spsk soja
1½ spsk sukker
Olie til stegning

Fremgangsmåde:
Klargør alle grøntsager + kylling. Varm olien i en wok eller pande og steg hvidløget, inden det tager farve tilsættes kyllingen. Når kyllingen er gennemsteg tilsættes de resterende ingredienser på nær cashewnødderne. Lad det simre et par minutter inden nødderne tilsættes til sidst - bom så er retten færdig :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar