onsdag den 16. oktober 2013

Vandbakkelser med creme, flødeskum og solbærmarmelade - og chokoladeglasur

Mmmmm.....Mere er der vist ikke at sige!

Til 4 gode store boller:

Vandbakkelser:
1½ dl. vand
1 tsk. sukker
75 g. smør
75 g. mel
2 æg

Fremgangsmåde:
Kom smør, vand og sukker i en gryde og kog det op. Tilsæt hurtigt mel og pisk løs indtil dejen samler sig og let slipper gryden. Stil dejen til afkøling i ca 5 min.
Tilsæt æggene et ad gangen og PISK efter hvert æg, til du får en fin og lind dej.

Kom dejen på en bagplade i 4 "klatter" og bag dem ved 180 grader (200 hvis ikke der bruges varmluft) i 20-30 min. Ovnen må under ingen omstændigheder åbnes før de er færdige!!

Når vandbakkelserne er kolde, skæres de over og smøres med solbærmarmelade, fyldes med en god klat kagecreme (fra brev) og derefter en lige så god klat flødeskum.
Pynt med en gavmild klat chokoladeglasur - chokoladeglasuren giver altså lige det sidste, kan ikke undværes :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar