onsdag den 16. oktober 2013

Penne i bacon/flødesauce med skinke, ærter og champignon


Dette er en af de absolut nemmeste og bedste pastaretter jeg kender :) Jeg lavede en kæmpe portion denne gang, men det gode ved den, er at du faktisk kan anvende de mængder du ønsker at de forskellige ting!

Til denne kæmpe portion (nok til 5-6 personer):

500 g. pasta penne
2 pakker bacon i skiver
2 pakker skinketern
250 g. champignon skåret i helt tynde skiver
1-2 dl. frosne ærter
1 l. madlavningsfløde 18%

Salt
Friskkværnet peber
Muskatnød

Fremgangsmåde:
Start med at klippe bacon i mindre stykker. Steg dem på en pande med høje kanter. Når den er sprød tilsættes madlavningsfløden og sauces koges op. Smag saucen til med salt, peber og revet muskatnød. Når smagen er ok, tilsættes champignon i tynde skiver. Lad saucen småsimre i 10 min til champignonerne bliver bløde og giver smag.
Kog pastaen efter anvisningen på posen.
Tilsæt inden servering skinketern og ærter, og smag igen saucen til - den må gerne være en smule salt og smage godt af muskaten.

Bland herefter pasta og sauce i gryde eller pande og server - mums :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar