søndag den 29. september 2013

Rejer i hvidvin/flødesauce med persille og hvidløg

En utrolig nem og hurtig forret der smager af meget! Det eneste du skal være opmærksom på er at det skal være nogle gode rejer der bruges, ikke de der små 2. sorterings rejer der smager lidt underligt og dernæst at rejerne kun lige akkurat bliver varmet igennem. Får de for længe bliver de gummiagtige og ikke særligt appetitlige!
Jeg laver den helt klart igen!

Til tre små forretter (eller to alm. forretter):

1 pakke store kutterrejer
Ca. 1 dl. fløde
Et lille sjat hvidvin
Lidt citronsaft
2 fed hvidløg
Masser af hakket persille
Salt

Godt brød

Fremgangsmåde:
Pres hvidløget i en hvidløgspresser og steg det på en pande i lidt fedtstof. Det må ikke blive brunt. Tilsæt fløden og varm igennem. Tilsæt herefter hvidvin (mængde efter smag), lad det simre lidt så alkohollen fordamper. Tilsæt herefter persille og salt og smag til, saucen må gerne være en smule salt. Lige inden servering tilsættes rejerne og varmes igennem. Pas på at de ikke får for længe! Det er faktisk bedre at de ikke er helt varme, end at de har fået for meget!
Server straks med et godt brød/flute, og dyp brødet i den lækre sauce.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar