torsdag den 4. april 2013

Panderet med tomat og laks

Kunne ikke lige komme i tanke om et navn til denne ret... men det er jo en form for en panderet, og der er laks og tomat i den, så wupti: panderet med tomat og laks - meget opfindsomt!
Det er mega hurtigt at lave og det smager faktisk godt, jeg kunne godt finde på at lave det igen i hvert fald, og så er det jo sundt :)

Til en portion:

170 g. fersk laks skåret i store tern
½ løg
½ rød peber
½ gul peber
1 fed hvidløg
½ dåse hakkede tomater
Ca. ½ dl. vand
Salt og peber
Et lille stykke af en bouillonterning (ikke en hel terning) - optimalt fiskeboullion
3 spsk creme fraiche eller andet, eks. græsk yoghurt hvis du følger ddv programmet

Fremgangsmåde:
Skær løg og peberfrugt i tern og hak hvidløget fint. Steg løg, hvidlød og peberfrugt i lidt olie på en pande. Tilsæt vand, hakkede tomater, bouillon og creme fraiche og lad det koge i ca. 10 min. Smag saucen til med salt og peber. Tilsæt laksestykkerne og lad koge i ca. 5 min.

Det er det man kalder hurtig mad!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar