tirsdag den 23. april 2013

Koteletter i fad


Koteletter i fad er simpelthen en undervurderet ret! Det smager virkelig bare godt, og denne portion var absolut en af de mere vellykkede. Man kan jo variere retten i det uendelige, men denne kombination er nok min favorit.

Denne opskrift er til 3 portioner:

3 koteletter
1 pakke bacon i skiver
1 pakke cocktailpølser - med en anstændig kødprocent!
1 lille bakke champignon
1 løg
1 rød peber
1 lille dåse majs
1 dåse hakkede tomater
Ca. 1½-2 dl. vand
2 tsk. tomatpure
2 tsk. paprika
½ tsk røget paprika
salt
1-1½ dl. fløde

Tilbehør: Kogt ris

Fremgangsmåde:
Skær løg og rød peber i tern. Skær champignon i kvarte.
Klip eller skær bacon i mindre stykker og steg det i en gryde i lidt olie. Når baconen er stegt tilsættes løg i tern. Når disse er bløde tilsættes champignon og rød peber. Når champignon er stegt tilsættes tomatpure, begge paprika, salt, hakkede tomater og vand. Lad saucen koge i ca. 10 min. Tilsæt fløde og smag til med salt og paprika. Til sidst tilsættes majs.

Drys koteletterne med salt og paprika og brun dem på en pande. Læg dem herefter i et ovnfast fad, hæld cocktailpølserne over og herefter saucen.

Gratiner i ovnen i ca. 25-30 min ved 180 grader.

Det smager fantastisk!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar