onsdag den 6. februar 2013

Skinkeschnitzel med stegte jordskokker og soyabønner

Lad mig starte med at sige: Jordskokker +1, soyabønner -1!!!! Soyabønner.... de smager af ingenting og har en halvtør konsistens, langt fra et hit! Jeg laver dem nok aldrig som tilbehør igen, men mon ikke man kan finde en salat, wok eller gryderet hvor de kan gøre gavn. Og så til jordskokkerne.... mums, mere er der ikke at sige! Prøv det!!

Til en portion som denne skal du bruge:

1 Skinkeschnitzel
1 æg + rasp til panering (surprise, det er sundere at lade være med at panere)
200-250 g. jordskokker + olie til stegning
50 g. soyabønner (vælg for guds skyld noget andet)

Fremgangsmåde:
Skræl jordskokkerne og skær dem i helt tynde skiver på et rivejern eller mandolinjern. Varm lidt olie på en pande og steg jordskokkerne ved middelhøj varme til de tager farve, skru herefter ned. Kryddder med friskkværnet peber og havsalt. Steg dem til de er bløde og lækre.

Pisk ægget ud i en tallerken og vend kødet heri og derefter i raspen. Steg schnitzlen ved middelhøj varme til den er brun på begge sider, og skru herefter ned på svag varme og steg til den er færdig. (Efter den er brunet er det vel omtrent 5-7 min den skal stege). Efter min mening er det nærmest umuligt at stege noget der er paneret uden fedtstof - så her er der bare ikke meget at gøre :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar