mandag den 21. januar 2013

Wok med kylling, rød karry og kokosmælk

Dette er en rigtig hurtig wokret til de travle dage, eller de dage man bare ikke rigtigt gider.






Opskriften er til 2 personer

1 tsk olie til stegning
Ca. 250 g. kyllingefilet i tern/strimler
5-600 g. grøntsager - friske eller frosne (jeg var doven og brugte en frossen wokblanding)
ca. 2 tsk. rød karrypasta
2 fed hvidløg . finthakket
½ dåse kokosmælk

Varm olien og rist karrypastaen heri. Kort efter tilsættes kyllingen og hvidløget. Når kyllingen er gennemstegt tilsættes grøntsagerne og de ristes let. Herefter tilsættes kokosmælken og skal herefter simre i 5-10 min. Smag til med salt.

Jeg spiste retten som den er, men ville nok have serveret basmati ris til, hvis ikke det var fordi jeg prøvede at undgå kulhydrater :)

En meget nem ret der faktisk smager af mere end den tid det tager at lave. Retten er ikke stærk og smager heller ikke af kokos. Der er en god balance imellem det stærke og det søde.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar