mandag den 28. januar 2013

Wok med kylling, hvidkål og champignon

Endnu en hurtig og sund wokopskrift :)






Opskriften er til en person:

 Lidt olie til stegning
1 kyllingefilet (ca. 150 g.) i tern eller strimler
ca. 150 g. snittet hvidkål
ca. 150 g. champignon i skiver
1 fed finthakket hvidløg
1-2 tsk. soya
1-2 tsk. oystersauce
½ tsk. tørrede chiliflager

Varm en wok eller pande godt op med lidt olie. Når olien er helt varmt tilsættes kyllingen og denne steger kort, hvorefter det finthakkede hvidløg tilsættes.
Når kyllingen er gennemstegt tilsættes hvidkål og champignon. Lad retten stege, rør jævnligt i den så grøntsagerne bliver stegt over det hele.
Når grøntsagerne nærmer sig den ønskede konsistens (jeg kan godt lide at der er lidt bid), tilsættes soya og oystersauce og der røres godt rundt. Lad retten stege i 1-2 min hvorefter chiliflagerne tilsættes. Rør rundt og sørg for at chilien er godt fordelt.

Velbekomme :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar