tirsdag den 1. januar 2013

Butterdej med feta og timian samt parmaruller med hvidløgsost






Dette er en rigtig nem og meget lækker forret eller frokost. Opskriften på butterdejssnacken har jeg fundet her: http://www.kiragallhenriksen.com/2012/04/26/en-lille-italiener-med-stor-smag/

Man kan tilføje det fyld man har lyst til, jeg skriver her hvad jeg brugte:

1 stykke butterdej (fra frost)
½ løg skåret i ringe og stegt til de er bløde men ikke brune
cherrytomater i skiver
ca. 75 g. fetaost - men mindre kan sagtens gøre det :)
Maldonsalt
Et sjat olivenolie
Masser af timian

Fremgangsmåde:
Tø butterdejen og op spred de bløde løg over dejen. Tilsæt herefter tomater og feta samt krydderier og et dryp olivenolie og bag stykkerne i ca. 10-15 min. til butterdejen er gylden.
Disse smager også lækkert og ser meget indbydende ud med ringe af sorte oliven på - og det smager altså ikke væmmeligt af oliven hvis man ikke er til den slags :)

Server straks.

Parmarullerne laves ved at tage et stykke parmaskinke og lave en "streg" af hvidløgsost på midten (brug en spøjtepose) og derefter ligge et par babysalatblade på. Herefter rulles skinken og de er klar til servering - og de smager super godt!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar